RAIN SOUL

TISZTA WELLNESS

A SOUL EGY FINOM MAGALAPÚ KEVERÉK, ANTIOXIDÁNS, ÖREGEDÉST GÁTLÓ ÉS GYULLADÁSCSÖKKENTŐ JÓTÉTEMÉNYEKKEL.

AZ ELSŐ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ A MAGA NEMÉBEN

A Soul létrehozásával egy új egészségügyi kategóriát alkottunk meg: a magalapú táplálkozást. Ezen új kategória létrehozásán túl a korábbiakban elérhetetlen egészségügyi előnyök váltak hozzáférhetővé. Magalapú táplálék-kiegészítőink a tápanyagok hatásos, teljes értékű táplálékforrásai, amelyek semmilyen, többek között tablettákban, kapszulákban, kivonatokban és olajokban is megtalálható, potenciálisan káros vagy haszontalan adalékanyagot nem tartalmaznak.

NEM GÉNMÓDOSÍTOTT

A Rain összetevői genetikailag nem módosított szervezetek. Eszerint a DNS-t nem módosították laboratóriumokban rovarirtószerek vagy más káros adalékanyagok hozzáadása érdekében. A mi tápanyagunk tiszta és teljesen természetes. A természet szándékai szerint.

BRUNSWICK GOLD CERTIFIED

Brunswick Labs, amely egy független bioanalitikai laboratórium a gyógyászati, tápanyag-, élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai ipar szolgálatában, úgy találta, hogy a Soul egy hatékony, az egészséges életmódot elősegítő és erőteljes antioxidánsokat tartalmazó táplálék-kiegészítő. A Soul képlete az omega-3 és omega-6 zsírsavak és D-ribózol szinergetikus keverékét nyújtja.

ÖSSZETEVŐK

A Soul a feketeköménymag, a fekete málnamag és a chardonnay szőlőmagnak a tápláló összetevőit tartalmazza. A magok egészségügyi előnyeit alaposan tanulmányozták és úgy találták, hogy azok annyira hatásosak, hogy Európában természetes gyógyszerként használják őket.

FEKETE KÖMÉNY

A kerti katicavirágnak (más néven feketekömény vagy Nigella sativa) több, mint 2500 éves története van, ezért ez az összetevő az egyik legbiztonságosabb, emberi fogyasztásra alkalmas növényi kivonat. A kerti katicavirág adaptogén növény – ami azt jelenti, hogy képes megerősíteni az ellenállóképességet és megvédeni a különféle egészségügyi kihívásoktól az emberi testet.

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a feketekömény-olaj számos egyéb egészségügyi előnye mellett segít a vércukor és koleszterin megfelelő szinten tartásában, így az egyik legegészségesebb gyógynövénynek tekinthető.*

Észak-Amerika erdőségeiben őshonos növény. Jótékony hatása miatt már az őshonos indiánok is előszeretettel fogyasztották. A levét és a gyökerét is felhasználták menstruációs görcsök és gyomorproblémák enyhítésére.

Megfigyelték, hogy a rendszeres  gyümölcsfogyasztás által hosszabb ideig tudták megőrizni szellemi frisseségüket.

Egyedi illata és íze teszi különlegessé. Fekete színét a rendkívül magas antocián tartalmának köszönheti. Az antocián egy nagyon erős antioxidáns. Az antioxidáns tulajdonságot elfogyasztás után is megtartja, többek között ezért is nagyon egészségesek a piros vagy sötét színű gyümölcsök.

 

Miért javasolt a fekete málna fogyasztása:

 • rendkívül magas a vasmegkötő szerepe, így kitűnő ellenszere a vashiányos vérszegénységnek
 • főzete gyulladáscsökkentő öblögető szer szájnyálkahártya- és fogínygyulladás kezelésére, valamint aranyér elleni ülőfürdőhöz
 • a hasmenés egyik legjobb gyógyítója
 • baktériumölő tulajdonsága által gondoskodik a húgyutak nyálkahártyájának védelméről
 • vérnyomáscsökkentő és vérképzést elősegítő
 • a daganatos sejtek kontrollálásában résztvevő nyiroksejteket támogatja
 • a vércukor szintet optimalizálja

A Chardonnay szőlő különlegessége abból adódik, hogy olyan mélyre képes gyökeret ereszteni, ahol már elérhetővé válnak számára azok a mikro- és makroelemek, amelyek a talaj felső rétegéből hiányoznak vagy szennyezettek.

A szőlő magjában nagy mennyiségű ásványi só és nyomelem található, valamint fontos antioxidánsok és az egyik leghatékonyabb bioflavonoid, a resveratrol. A resveratrol az egyik leghatékonyabb vegyület, ami képes ártalmatlanná tenni a szervezetünkben lévő káros szabadgyököket.

Közismert, hogy Franciaországban igen magas a vörösbor fogyasztás kultúrája. A francia férfiak átlagéletkora magasabb az európai átlagnál. Valószínűsíthető, hogy ennek köszönhető az, hogy a szívbetegségek jóval ritkábban fordulnak elő, mint más országokban.

Az orvosok nemcsak ezért ajánlják a napi egy pohár jó minőségű vörösbor elfogyasztását, hanem azért is, mert a benne lévő antioxidánsoknak köszönhetően csökkenthető az érelmeszesedések kockázata.

 

Miért javasolt a Chardonnay szőlő fogyasztása:

 • szív- és érrendszeri megbetegedések, az infarktus, az agyvérzés megelőzésére
 • rákmegelőzésre
 • a stresszel szembeni ellenálló képesség növelésére
 • a vér koleszterinszintjének szabályozására
 • a szem betegségeinek megelőzésére
 • az öregedési folyamatok lelassítására, az emlékezőképesség javítására
 • a bőr fiatalságának megőrzésére, ránctalanításra
 • reumatikus, izületi bántalmak kezelésére

A TERMÉSZETBEN MINDEN A MAGGAL KEZDŐDIK, EZÉRT INDULTUNK KI MI IS ERRŐL AZ ALAPRÓL, ÉS EZÉRT RAGASZKODUNK HOZZÁ MIND A MAI NAPIG.

RENDELJE MEG MOST TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNNYEL.