RAIN CORE

CORE A MAGOK ÉS ZÖLD NÖVÉNYEK TISZTÍTÓ VITAMINKEVERÉKE, AMELY A GYÜMÖLCSÖKHÖZ ÉS ZÖLDSÉGEKHEZ KÉPEST 20-SZOR AKKORA TÁPANYAGSŰRŰSÉGGEL BÍR.

ARANYAT ÉR

A Core a Rain International második forradalmi terméke. Jó minőségű, tápanyagokban gazdag tömör, egyunciás kis csomag. A Core a Föld legnagyszerűbb zöld növényeit és magvait tartalmazza, amelyek mindegyike klinikailag bizonyítottan javítja az élettani funkciókat, tisztít és méregtelenít, és szinte valamennyi lényeges vitamint és ásványi anyagot biztosítja. Ez egy szuperélelmiszer a legszuperebb minőségben.*

 

ÖSSZETEVŐK

A Core-on belül Klorofillin, Aloe Vera, Spirulina alga, Búzafű, Tőzegáfonyamag, Máriatövismag, Kelkáposzta, Fekete köménymag, Chlorella alga és Gyermekláncfű található. Minden összetevő hozzájárul egy adott élettani funkcióhoz és erőteljes tisztító és erősítő hatással bír a szervezetben található szervek tekintetében. A Spirulina például az agyi funkciókat erősíti, míg a Kelkáposzta a zsír megemésztésében segít, a máriatövismag pedig májvédő tulajdonságairól ismert.*

 

EGY ZÖLD....ZÖLD TERMÉK

A Soul-hoz hasonlóan génmódosítás-mentes termék. A génmódosítás-mentes azt jelenti, hogy genetikailag nem módosított. Ez jelzi, hogy a Core összetevőinek DNS-ét nem módosították laboratóriumokban rovarirtószerek vagy más káros adalékanyagok hozzáadása érdekében. A mi tápanyagunk tiszta és teljesen természetes. A természet szándékai szerint.

 

KIPRÓBÁLT ÉS IGAZ

A tudósok a világ minden tájáról tanulmányozták, majd felfedezték a Core összetevőinek előnyeit. Ahogyan a vizsgálatok folytatódtak, egyre több előnyt sikerült napvilágra tárni. Például a Core-ban található máriatövismag egyik vegyülete, a sylimarin annyira hasznos, hogy egyes vállalatok teljes táplálékkiegészítő-családjukat csak erre alapozták. Mi azonban tudjuk, hogy számos tápanyag hasznosabb, mint egy. Tudjuk, hogy a számokban rejlő erő az emberi egészségre is vonatkozik. Emiatt egészségesek, boldogok és hűségesek vevőink.

 

HARMADIK FÉL SEJTALAPÚ ELEMZÉSEI

NEMRÉG LEFOLYTATTAK EGY TESZTSOROZATOT A CORE-RA VONATKOZÓAN, AMI A MINŐSÉG IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNKET TÜKRÖZI. E VIZSGÁLATOK A CORE EGYEDI TULAJDONSÁGAINAK ÉS KULCSFONTOSSÁGÚ FUNKCIÓINAK ÚTITERVÉT HATÁROZZÁK MEG.

67% NAGYOBB PAC

Tekintettel egyedi, magalapú képletére, arra számítottunk, hogy a Core magas proantocianid-szinttel (PCA) fog rendelkezni. Igazunk volt. A vizsgálati eredmények azt mutatták, hogy a CORE proantocianid-koncentrációja a PAC-szintek alapján 1,67-szer nagyobb a 20 legnépszerűbb gyümölcs USDA átlagánál.

 

A TERMÉSZETBEN MINDEN A MAGGAL KEZDŐDIK, EZÉRT INDULTUNK KI MI IS ERRŐL AZ ALAPRÓL, ÉS EZÉRT RAGASZKODUNK HOZZÁ MIND A MAI NAPIG.